Casa Elina 2

Casa de lemn Elina 2 Casa de lemn Elina 2

Informații adiționale

 • Suprafata: 133
 • Dormitoare: 3
 • Garaj: Da
 • Faza de constructie: Casa la rosu
Mai multe din această categorie: « Casa Salzburg Casa Spania »

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

4 comentarii

 • sergiu mocanu
  sergiu mocanu Marți, 09 Ianuarie 2018 11:34 Link la comentariu

  rog oferta pret la rosu

 • Claudiu Radu
  Claudiu Radu Duminică, 17 Ianuarie 2016 19:23 Link la comentariu

  Aveti possibilitatea de a asambla o case in Cambridge, UK? Casa respecta toate cererile primariilor din Anglia? Vreau sa stiu daca poate fi racordata la sistemele de electricitate, gaz si apa! Am inteles ca proiectul pentru fundatie il pot cumpara de la voi!

 • Dorin Neculai
  Dorin Neculai Luni, 11 Ianuarie 2016 21:33 Link la comentariu

  Buna ziua.
  Sunt interesat de costul estimativ aproximativ al casei de lemn Elina 2, "la rosu". De asemenea, daca exista si un pret pentru aceasta casa "la cheie".
  Multumesc.

 • balayet
  balayet Luni, 01 Decembrie 2014 17:14 Link la comentariu

  je recherche ce type de produit.
  Joel

Structura de lemn standard a casei de lemn

structura case de lemn

Puteti alege sa construiti folosind structural de lemn standard pe care o propunem clientilor nostrii, sau puteti opta pentru o structura personalizata, realizata dupa cerintele dumneavoastra. Structura standard a caselor de lemn prefabricate oferite de catre Transval este in conformitate cu liniile directive europene, si este acceptata in Franta, Italia, Austria, Spania sau Germania.

Structura caselor de lemn este realizata din lemn de molid, uscat 16%, sortat conform normelor in vigoare, rindeluit si tratat, toate elementele avand o setiune minima de 45mm. Toate materialele integrate in structura de lemn, si anume: OSB, izolatie, folie bariera de vapori, piese metalice si de fixare, sunt de cea mai buna calitate, certificate CE si sunt livrate insotite de certificate de preformanta.

 

 

Pretul unei case de lemn

Pret casa pe structura de lemnPretul unei case pe structura de lemn pleaca de la 130 euro / m2 . Este dificil sa se stabileasca un pret exact pe metru patrat deoarece acesta depinde de caracteristicile casei, precum: inaltime interioara la gata, numar de pereti de compartimentare, numar de pereti portanti, tipul acoperisului (plat, in 2 pante, in 4 pante, etc), forma si complexitatea acoperisului, complexitatea constructiei (cantitatea necesara de lemn lamelar lipit), daca exista sau nu terase si pergole exteroare, etc.

Totusi, in Romania, pretul unei case pe structura de lemn, la faza de rosu este cuprins intre 130 euro / m2 si 170 euro / m2, in functie de toate caracteristicile enumerate mai sus. Pretul unei case de lemn nu este obligatoriu mai mic ca pretul unei constructii traditionale, dar cu o casa pe structura de lemn obtineti o izolatie net superioara structurii traditionale (din BCA sau caramida), iar pe termen lung veti face economii mari cu incalzirea / racirea imobilului.